2011 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Kalionės per šventes

Pasiruošimas drąsus oro uosto pilnas svoris vėliau šią savaitę?

Pasirodo, kad jums gali prireikti mažiau drąsos, nei jūs manote. Priešingai priimti išmintį, kad atostogos yra judriausių dienas keliauti oro transportu, gali būti daugiau mitas nei tikrovė.

"Days aplink atostogas vis dar yra tarp labiausiai stresą laikotarpių," sakė Steve Lott, oro linijų atstovas Amerikoje (A4A), komercinių ir pramonės grupė, anksčiau žinoma kaip oro transporto asociacijos. "Tačiau atsitiktinai penktadienis liepos mėnesį, dažnai galima pamatyti keliaujant skaičių, viršutinė, tarkim, prieš Padėkos trečiadienis."

"Geriausia diena buvo sekmadienis po Padėkos apie 89.000 keleivių", sakė atstovas jūros International Airport. "Tai nėra net arti, ką matome kasdien vasarą."

Ir pagrindinių draudimas ~ s oro, kelionių per artėjantį atostogų sezono gali laikytis panašaus modelio. Antradienį, A4A Prognozuojama, kad 43.300.000 keliautojų skris į JAV oro keliones susisiekimo bendrovės per 21 gruodis - 4 sausis laikotarpius. Tai yra 1 proc kritimas nuo praėjusių metų, kuri gamina apie 20.000 mažiau keleivių per dieną.

Tai turėtų būti mažiau žmonių terminale, nors ir ne visada gali jaustis tokiu būdu. "Oro uostai gali pasirodyti užimtas, nes turistai, kurie nėra susipažinę su kioskuose ar saugumui, arba įlaipinimo procesas vyksta", sakė vykdantysis viceprezidentas politikos ir išorės santykių tarybos Tarptautinės

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą