2014 m. balandžio 4 d., penktadienis

Limuzinai: ar vis dar madinga jų nuoma?

Greičiausiai daugelis iš mūsų stebėdami dabartinius gatvėmis važinėjančius limuzinus net neįtaria kaip seniai jie jau buvo pradėti naudoti. Pirmosiomis dabartinių limuzinų ištakomis galbūt būtų galima laikyti tą momentą, kai turtingieji buvo vergų nešiojami prabangiuose apdengtuose neštuvuose.

Pats pavadinimas „limousine“ yra kilęs iš Prancūzų kalbos. Taip buvo vadinama uždara prailginta karieta. Atėjus 20 amžiui, šeštajame ir septintajame dešimtmetyje, limuzinų populiarumas itin stipriai ėmė augti politikų bei kino žvaigždžių gretose. Dėl šios priežasties vis daugiau automobilių gamintojų pradėjo kurti tokius prabangius ilgus automobilius. Šiuo metu limuzinais važinėja ne tik pasaulinio garso garsenybės ir politikos elitas, bet be jų negali apsieiti ir tokios šventės kaip: vestuvės, mergvakariai, bernvakariai, krikštynos ir kiti dideli renginiai, kurių metu reikia komfortiškai pervežti didesnį kiekį žmonių. Limuzinas jums taip pat puikiai tiks jei norine dviese su savo mylimu žmogumi praleisti romantišką vakarą.

Šiuo metu populiarumo aukštumas pasiekusių limuzinų savininkų gretose dažnai plėtojama šių automobilių nuoma. Šiandien kiekvienas bet kuriame Lietuvos kampelyje gyvenantis žmogus, turi galimybę pasivažinėti šia prabangia transporto priemone, išsirinkęs jam labiausiai tinkantį ir patinkantį modelį ir spalvą, kuri neapsiriboja vien tik juoda ir balta – taip pat galima pasivažinėti rožiniu, žaliu bei kitokiu ryškiaspalviu limuzinu. Įvairios įmonės užsiima šių automobilių nuoma Vilniuje, tačiau limuzinai taip pat nuomojami Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir kitur. Limuzinų nuomos kainos yra labai įvairios. Jos priklauso nuo mašinos modelio, nuo nuomos metų laiko, datos, nuomojamo laiko, maršruto ir kitų faktorių. Todėl dėl kiekvieno limuzino skambinkite ir teiraukitės jo kainos, o jau nuomotojai jums tikrai pasiūlys geriausios kokybės limuzinus pačiomis palankiausiomis kainomis.
Jeigu per savo šventę norite atrodyti solidžiai ir stilingai drąsiai pasinaudokite automobilių nuomos paslaugomis.

Ypač prabangiai ir visada madingai atrodo juodos spalvos limuzinai. Jie jūsų nenuvils bet kokia proga. Galėsite jais važinėtis ir nesijaudinti dėl smulkmenų – juk per didžiausias gyvenimo šventes viskas turi būti nepriekaištinga. Važiuojant su tokia mašina praeiviai tikrai atkreips į jus dėmesį. Juk niekas taip netraukia žvilgsnio kaip prabangūs, juodi, blizgantys ilgi limuzino siluetai. Jei norite pasipuikuoti ir leisti praeiviams sekti jus pavydžiais žvilgsniais, galite rinktis netgi limuzinus be stogo, o jei pageidaujate visiško privatumo, galite rinktis automobilį su tonuotais stiklais. Be to, turėkite omenyje, kad limuzinų vairuotojai yra itin mandagūs ir paslaugūs žmonės. Jie visuomet dėvi juodus kostiumus, atrodo tvarkingai ir palieka puikų įspūdį visiems, su kuo bendrauja kelionės metu.

Patogūs limuzinų salonai nevargins jūsų net ilgos kelionės metu. Moderni garso aparatūra sukurs šventinę atmosferą, o stilingas apšvietimas – jaukumą. Limuzine taip pat galėsite pasivaišinti įvairiais gėrimais, kadangi salone įprastai būna įrengtas mini baras. Įmonės, kurios užsiima šių automobilių nuoma, taip pat teikia jų puošimo paslaugas, netgi gali padėti surasti šokėjus, kurie atliks programas limuzinuose. Neretai ta pati įmonė, kuri nuomoja limuzinus, užsiima ir įvairių vakarėlių organizavimu.