2012 m. vasario 4 d., šeštadienis

Kredito kortelių privalumai ir trūkumai

Kredito kortelių paslaugų teikėjai ima mokesčius, perkant daugiau nei 200, nepriklausomai nuo to, ar jūs mokate kreditine kortele.Išlaidos dažnai yra pirmasis judėjimas nuo datos, kurį kredito teikėjai suteiks jums nemokamą kreditai už pirkimus.Be palūkanų laikotarpį ilgis skiriasi, tačiau 45 dienų nėra neįprastas. Jis leidžia jums skolintis pinigų "nemokamai", be palūkanų laikotarpį, taip ilgai, kaip jūs mokate visą likusią paskolos dalį pirmojo mokėjimo datos. Atšaukimas arba perduodant grynuosius pinigus iš kreditinių kortelių mokėti yra dažnai pinigų mokestis, plius procentas mokestis. Už pašalinimą iš rinkos ar pervedimų iš kredito kortelių, kitaip tariant, imti didelius mokesčius.

Daugelis prekiautojų užsienyje suteikia galimybę mokėti NOK, bet žinoti, kad, kai jūs gaunate prastą keitimo kursą. Taip pat įmanoma, kad prekybininkai reikalauja vietinį mokestį. Bet jūs visada turėtų būti informuojamas Bendrijos valiutos kurso ir kitus mokesčius iš anksto, todėl jūs galite pasirinkti, atsisakyti pirkti. Mokesčiai taip pat bus rodomas gavimo.

Jūs turite teisę mokėti vietine valiuta, jei norite. Visa ir MasterCard naudojami perskaičiavimo kursą, atsiskaitymo dieną. Visa International ir MasterCard International kredito kortelės pliusas. Be to, yra dažnai banko valiutos rizikos premija procentais. Ar pardavėjas, jūs neturite šių galimybių arba jei jūs manote, kad jums bus už neteisėtą mokestį, galite skųstis banko arba finansų įmonės, kai jūs gaunate namo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą