2012 m. balandžio 3 d., antradienis

Kokybiški plastikiniai langai kiekvienam

Dauguma šiuolaikinių aukštybinių pastatų tiekiamos su pagarsėjusio medžio, kuris yra pralaidus šalto oro ir dulkių, kurį reikia nuolat tonavimo, uždėti ir unfastening nurodyti plaunant.

Bet šiuolaikinis langas yra sudėtinga konstrukcija, kuri susideda iš dvigubo stiklo ir profilio (lango varčia ir byla). Toks kartu su aukštos estetinių savybių konstrukcija turi puikių šilumos ir garso izoliaciją, ilgaamžiškumą ir stabilumą nuo aplinkos veiklos. Profilis gali būti pagaminti iš plastiko, medžio, aliuminio arba kombinuotos medžiagos. Plastikiniai langai lapai gali būti atidaromos skirtingais būdais:, blaškymas atvira ir sulankstomos, langų rėmai yra įrengtos vėdinimo prietaisų ir kitų sudėtingų susitarimų. Galiausiai, priešingai nei "medžio" jie gali tapti puikus pastato fasado ir vidaus apdaila.

Taigi, nepriklausomai nuo namo tipo medinis ar akmeninis - turėtų reikšti tik modernūs langai su dviejų stiklų, nes jie užtikrinti reikiamą šiluminės apsaugos standartą.

Diskusijos apie kuriuos profilis yra geriau vyksta. Kai kurie žmonės teigia, kad langai turi būti pagaminti iš medžio, kiti sako, kad plastikiniai langai yra pati praktiškiausia. Tačiau šie debatai neturi prasmės, nes abiejų rūšių langų profilių turi savo privalumus ir trūkumus. Ir tam, kad laimėti konkursą turi gerbti savo konkurentą ir žino savo jėgą.

Plastikiniai langai įrodė jų pagrįstumo. Vartotojai įvertino plastikinius langus, nes jų privalumai gerai žinomi. Tokie langai yra daugiau manufactureable, nei medinių tie; eksploatacijos metu nereikia atspalvį ir remonto, jie yra lengvai plaunami, jie yra moistureproof remonto metu. Be to, plastikiniai langai yra pigiau, nei aukštos kokybės medinius langus.

O ką apie trūkumus? Pirmiausia, plastikiniai langai, neįkvėpti. Po tinkamos surenkančių plastikiniai langai, yra beveik visiškai hermetiškas, kad yra, kodėl, jei jums nereikia atidaryti juos, ten bus trumpas deguonies kambaryje. Jeigu yra daug žmonių, patalpos drėgmė padidina ir pelėsiai atrodo. Natūralus medis priešingai, net labiausiai kokybės plastiko kvėpuoja, kad ji lėtai leidžia orą per microvoids. 24 valandų vidurkio standartinis medinis profilis leidžia maždaug 2,7 m3 oro, tuo būdu užtikrinanti pastovų rodymą kambario ir apsaugo nuo prakaitavimo.

Antrasis trūkumas plastikinių langų, kuris yra mažai kalbėjo apie, yra svarbesnis. Esmė ta, kad iš plastiko šiluminio plėtimosi koeficientas yra gana didelis ir jis skiriasi nuo panašių savybių stiklo. Praktiškai tai reiškia, kad plastikinis profilis keičia savo linijinius matmenis pagal temperatūros įtakos ir eksploatuojant statramsčių langų lapų atsiranda dėl žemos temperatūros. Teoriškai, plieno profilio užpilant turi kompensuoti tai, bet jei technologinis procesas tinkamai nebuvo tvarkomas, (pavyzdžiui, su plonų sienų pripildymas buvo taikoma arba buvo visai netaikomi) langas keičia savo formą. Taigi, tai nėra tikslinga taikyti ir plastikinius langus su didelio įstiklinimo ploto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą