2014 m. sausio 20 d., pirmadienis

Greitos paskolos tam, kad laiku sumokėti bankui

Šimtai tūkstančių žmonių visoje Europoje naudojasi greitais kreditais tam, kad laiku sumokėtu būsto paskolos įmokas. Tokį faktą atskleidė moksliniai tyrimai, atlikti Didžiojoje Britanijoje. Iš 3675 nuomininkų ir hipotekos paskolų turėtūjų apklaustųjų, 2 % buvo kreipiasi dėl greitųjų kreditų, kurių aukštos palūkanų trumpalaikes paskolas iki lapkričio mėnesio.

 Apskritai, 19 % pasiskolino pinigus - išskyrus patį hipotekos - be kita ko, naudojant kredito korteles. Pastogių ir mokėjimo diena paskolų įmonės ragino žmones kreiptis pagalbos pinigų problemų. Paskolos yra skirtos trumpalaikiam skolinimuisi bet didelius mokesčius žmonėms, kurie nevykdo savo mokėjimus gali padidinti skolinimosi dar irpramonė šiuo metuiš

Konkurencijos Komisijos zondo temą išlaidas. Kitais būdais žmonės sakė, kad jie padengti jų būsto išlaidos buvo skolinantis iš draugų ar šeimos narių, per pašaliniai overdraftą, arba imant kitą paskolos tipą. Specialistai atliko prieglaudai tyrimą ir kalbėjo 4085 suaugusiųjų apskritai su maždaug ketvirtadalis respondentų sako, kad jie būtų labai gėda prašyti pagalbos, jei jie kovoja su būsto išlaidas. Du penktadaliai apklaustųjų taip pat teigė, kad jie nebūtų pripažinti savo problemas šeima ar draugais. Pastogė sakė, kad nagrinėjami tik pagal 9000 skambučių į jos pagalbos liniją iš žmonių stengiasi mokėti savo nuomą arba hipoteką pernai, ikitrečiasis praėjusiais metais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą